Hapjes, lunch buffet en gebakjes

Proeven en genieten

Onze groepsbuffetten

diverse buffetten vanaf 30 personen

Hapjes, lunch buffet en gebakjes

Proeven en genieten

Tapas buffet, saté buffet en BBQ buffet

diverse buffetten vanaf 30 personen

Aanvragen info/offerte:

De perfecte locatie voor elke gelegenheid waar u met kleine en grote groepen terecht kunt in de sfeervolle zaal van “Bartje Bloemendaal” of in onze zaal “Bartje Boven” in Santpoort-Noord. Voor vergaderingen, high tea, condoleance recepties, aangeklede borrels met (luxe) bittergarnituur, feestavonden, walking dinners, buffetten of à la carte lunchen en dineren met grotere groepen.

Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat wij ons uiterste best zullen doen om iedere wens die u heeft op een passende manier in te vullen. Bel ons voor een op maat gemaakt arrangement en een persoonlijke offerte.

Voor de informatie/offerte van de zaal in Bloemendaal mailt u naar: bartjebloemendaal@gmail.com

Voor de informatie/offerte voor de zaal in Santpoort-Noord mailt u naar: cafebartjeboven@gmail.com

* Graag naam en telefoonnummer vermelden in de reservering

Bartje Bloemendaal

Bloemendaal

Een “kleine” zaal met grote potentie om de mooiste bijeenkomsten voor u te organiseren. Hier kunnen tot 50 personen staand borrelen en tot 35 personen zittend lunchen of dineren. Hier kunt u genieten van restaurantservice met luxe hapjes, diners en een ruim assortiment aan (verse) dranken. De zaal is onderdeel van het restaurant maar kan makkelijk worden afgesloten door de klapdeuren te sluiten, waardoor u een complete privéruimte heeft. In sommige gevallen kan het hele restaurant worden afgehuurd tot 150 personen staand of 100 zittend.

20240326_103317.jpg