Bloemendaal

Zaal huren

Bistro zaal terras

* graag naam en telefoonnummer vermelden in de reservering

Bartje Bloemendaal

Bloemendaal

Een “kleine” zaal met grote potentie om de mooiste bijeenkomsten voor u te organiseren. Hier kunnen tot 50 personen staand borrelen en tot 35 personen zittend lunchen of dineren. Hier kunt u genieten van restaurantservice met luxe hapjes, diners en een ruim assortiment aan (verse) dranken. De zaal is onderdeel van het restaurant maar kan makkelijk worden afgesloten door de klapdeuren te sluiten, waardoor u een complete privéruimte heeft. In sommige gevallen kan het hele restaurant worden afgehuurd tot 150 personen staand of 100 zittend.

20240326_103317.jpg

Café Bartje Boven

Santpoort-Noord

Een afgesloten privézaal met eigen bar en toiletruimtes. Perfect voor grote feesten en partijen tot 100 personen. Een feest tot in de late avonduren, vol met muziek, dansen en gezelligheid. Maar ook vergaderingen, condoleances en buffetten van 30 tot 60 personen passen perfect bij deze ruimte.

Bartje's Buuf

Santpoort-Noord (open vanaf september)

Een ruimte met veel mogelijkheden op de begane grond, naast het café. Perfect voor besloten groepen zoals condoleances of borrels van grotere groepen tot 90 personen. Hier zijn ook mogelijkheden voor lunch of diners tot 60 personen. Dineren is mogelijk in de vorm van een meergangenmenu of een buffet. Ook kan deze ruimte doordeweeks worden gehuurd als cateringkeuken.